Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

Technisch beheer

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home ┬╗ Technisch beheer

Technisch VvE beheer

Het technisch VvE beheer omvat onder andere het afsluiten en controleren van onderhoudscontracten en het registreren en afhandelen van meldingen over de technische faciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes. De Utrechtse VvE Beheerder hecht waarde aan korte communicatielijnen: problemen en klachten moeten snel en eenvoudig gemeld en opgelost kunnen worden. Daarom zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor hulp en advies van vakkundige professionals. Hiernaast bieden we ook secretarieel/financieel administratief beheer.

  • Offertes van onderhoudsprofessionals: het aanvragen en kritisch beoordelen van offertes voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten en technische installaties. Tevens adviseren wij leden over zaken op dit gebied.
  • De afhandeling van onderhoudsklachten en -meldingen: beoordelen van de klacht: bepalen op wie de klacht van toepassing is (individuele leden of gehele VvE) en of de schade onder garantie- en/of verzekeringsvoorwaarden valt.
  • Calamiteiten: het paraat staan en het bieden van hulp en advies bij calamiteiten

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. VvE Beheer Amersfoort maakt VvE beheer duidelijk en effectief.