Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

Onze voordelen:

  • Laagste prijs garantie

  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken

  • Persoonlijk advies

Contact opnemen

Over De Utrechtse VvE Beheerder

Het VvE beheer is een vak apart: het bestaat uit een groot takenpakket waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Bijvoorbeeld het technisch beheer, de boekhouding en het controleren van de administratie.

Voor goed beheer is kennis, ervaring en duidelijke communicatie nodig. Vreemd genoeg bieden niet alle VvE-beheerders die dingen aan. Zo kan hun dienstenaanbod te klein zijn, worden leden soms onvoldoende ondersteund en blijven vragen lang onbeantwoord.

Dit moet anders kunnen, dachten de oprichters van De Utrechtse VvE Beheerder. Leden moeten kunnen vertrouwen op de professionals van hun beheerder, weten bij wie ze terechtkunnen voor hulp en advies en weten wat de ontwikkelingen zijn binnen hun VvE.

De Utrechtse VvE Beheerder pakt het daarom anders aan. Onze focus ligt op diegenen waar het om hoort te draaien: de leden van de Verenigingen van Eigenaren.

Dit is te zien in ons aanbod aan diensten: bij ons vinden leden een volledig pakket. Met ons totaalpakket nemen zij namelijk alle diensten af die nodig zijn voor het succesvol runnen van een Vereniging van Eigenaren. Al onze experts, van bouwkundige tot huismeester, leiden wij op volgens onze eigen VvE-opleiding. Hierdoor kunnen leden er zeker van zijn dat zij het juiste advies krijgen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke en heldere communicatie tussen leden, specialisten en ons kantoor. Daarom krijgt iedere VvE in beheer van De Utrechtse VvE Beheerder een vast contactpersoon toegewezen. De contactpersoon beantwoordt vragen van leden en kan hen advies bieden. Dankzij het ledenportaal is informatie altijd inzichtelijk en kunnen onderhoudswerkzaamheden op de voet worden gevolgd.

De Utrechtse VvE Beheerder biedt leden de diensten en communicatie die nodig zijn voor efficiƫnt, overzichtelijk en vlot beheer.

De Utrechtse VvE Beheerder is powered by VT2000

Onze voordelen

Contactformulier