Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Vianen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Vianen

VvE beheer Vianen

VvE beheer Vianen is een onafhankelijke en gecertificeerde VvE beheerder voor Vianen en de omgeving. Als Utrechtse beheerder van Vereniging van Eigenaars beheren wij al tientallen jaren complexen van bedrijven en particulieren. Met succes, want onze tevreden klantenkring blijft groeien. Als beheerder bieden wij namelijk als een van de weinige een totaalpakket aan diensten aan met alle kennis van de regio. Daarnaast vinden wij persoonlijk en duidelijk contact met VvE’s belangrijk. Dit ziet u dan ook terug in de werkwijze van VvE beheer Vianen.

VvE Beheer Vianen: Alle experts in huis

Het beheer van een Vereniging van Eigenaars Vianen omvat veel verschillende taken: denk aan de ledenadministratie, het groot onderhoud en het bijhouden van de financiën. Voor al deze taken zijn vakkundige specialisten nodig. Om uw beheer zo effectief mogelijk te laten verlopen, heeft VvE Beheer Vianen al deze experts in dienst. Onze experts hebben wij opgeleid volgens onze eigen VvE-opleiding. Hierdoor bezitten zij voldoende kennis om u verder te kunnen helpen. Bij ons vindt u alle diensten die u nodig heeft: van 24/7 technische support tot administratieve en financiële dienstverlening. Deze diensten hebben wij gebundeld in ons totaalpakket. Bij het totaalpakket is ook een vast contactpersoon inbegrepen. Deze contactpersoon ofwel VvE beheerder is het vaste aanspreekpunt van de VvE voor alle leden. Door dit vaste aanspreekpunt zijn de communicatielijnen kort en worden problemen snel opgelost. U kunt ook bij ons terecht voor advies over verzekeringen en schadeclaims. Hiervoor zijn wij AFM-geregistreerd.

Regiokennis en effectieve communicatie VvE beheerder Vianen

Iedere stad heeft haar eigen kenmerken, zo ook Vianen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het VvE beheer in Vianen verschilt van het beheer in andere steden. Daarom weet VvE Beheer Vianen wat er in uw stad en in de rest van de regio speelt en welke veranderingen op komst zijn. Zo kunnen wij u het juiste advies geven. Naast de vaste contactpersoon en VvE beheerder zorgen wij ook op andere manieren voor een soepele communicatie mét en tussen leden. Iedere Vereniging van Eigenaars Vianen in ons beheer is namelijk in het bezit van een eigen online portaal. Via het portaal kunnen alle leden vragen stellen aan de contactpersoon, de voortgang van groot onderhoud volgen en notulen bekijken. Leden krijgen hierdoor een groter gevoel van betrokkenheid bij hun VvE. Bij calamiteiten staat u er nooit alleen voor: wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. Wij van VvE beheer Vianen sturen na een melding zo snel mogelijk hulp uw kant op.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Interesse in ons aanbod en onze aanpak? Bekijk dan onze dienstenpagina. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij nemen dan binnen een paar werkdagen contact met u op voor een eerste afspraak. VvE Beheer Vianen: voor persoonlijk en doelmatig beheer.