Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Soest

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Soest

VvE beheer Soest

VvE beheer Soest is een SKW-gecertificeerde, AFM-geregistreerde en onafhankelijke VvE beheerder voor Soest en de omgeving. Met onze kennis van de regio beheren wij al tientallen jaren complexen in Soest, zowel voor particulieren en bedrijven. Onze kenmerken zijn het feit dat wij alle VvE-diensten aanbieden, onze transparante werkwijze die veel structuur biedt aan leden van de Vereniging van Eigenaars en de warme band die wij onderhouden met onze klantenkring.

Alle diensten onder één dak bij VvE beheer Soest

Het beheer van een Vereniging van Eigenaars omvat veel verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het financieel en administratief beheer, het organiseren van Algemene Ledenvergaderingen en het coördineren van onderhoudswerkzaamheden. Voor al die taken zijn experts nodig en daarom kiezen leden vaak voor het afnemen van losse diensten bij verschillende beheerders, ook omdat niet elke VvE beheerder Soest alle experts in huis heeft. Het is voor het behouden van de structuur en het overzicht in de werkzaamheden echter handiger om met één beheerder in zee te gaan. VvE Beheer Soest biedt daarom het totaalpakket aan. In het totaalpakket vinden Vereniging van Eigenaars alle specialisten die zij nodig hebben voor het beheer. Met onze eigen VvE opleiding zorgen wij ervoor dat deze specialisten tevens voldoende kennis hebben van VvE beheer. Wij voeren onze werkzaamheden altijd in overleg met u en andere leden uit. Zo behoudt u de structuur én bespaart u kostbare tijd.

VvE beheerder Soest: onze aanpak

VvE beheer Soest begrijpt dat u wilt weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt iedere Vereniging van Eigenaars in ons beheer een vast contactpersoon toegewezen. Door deze contactpersoon weten alle leden aan wie zij vragen kunnen stellen en bij wie zij informatie over onder andere het onderhoud kunnen opvragen. De communicatielijnen zijn door dit vaste aanspreekpunt kort waardoor problemen sneller worden opgelost en vragen sneller worden beantwoord. Bij calamiteiten krijgt u bij VvE beheer Soest nooit het antwoordapparaat: wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om via ons een huismeester in te huren. Deze huismeester voert als vast gezicht klein onderhoud uit in complexen en houdt door zijn goede kennis van de omgeving toezicht. Leden kunnen bij deze huismeester snel storingen of andere problemen melden waardoor de communicatielijnen nóg korter zijn. Door de contactpersonen en de huismeesters staan wij als VvE beheerder dichterbij onze klanten.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar wat wij voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een kennismakingsgesprek. VvE Beheer Soest ondersteunt VvE’s om het beheer makkelijker en efficiënter te maken.