Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Rhenen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Rhenen

VvE beheer Rhenen

VvE beheer Rhenen is een onafhankelijke, SKW-gecertificeerde en lokale VvE beheerder. Al tientallen jaren beheren wij complexen van bedrijven en particulieren in Rhenen en omliggende dorpen en steden. Onze werkwijze kenmerkt zich door onze kennis van de regio, ons grote aanbod aan diensten en aanvullende opties en het persoonlijke contact met onze klantenkring. Wij bieden Vereniging van Eigenaars de handvatten die zij nodig hebben voor efficiënt en prettig beheer voor alle partijen.

Aanbod diensten VvE beheer Rhenen

Bij het beheer van een Vereniging van Eigenaars zijn een groot aantal experts betrokken. Denk bijvoorbeeld aan een boekhouder, een onderhoudsspecialist en een financieel adviseur. Echter heeft niet iedere VvE beheerder Rhenen al deze professionals in huis. Hierdoor zijn leden soms genoodzaakt om met meerdere beheerders in zee te gaan. Vaak is dit niet bevorderlijk voor de structuur en het contact tussen beheerders en leden.

Bij VvE beheer Rhenen vindt u wél al deze specialisten die wij tevens volgens onze eigen VvE-opleiding scholen. Speciaal voor Vereniging van Eigenaars bieden wij het totaalpakket aan. Met het totaalpakket neemt u in één keer alle diensten af voor uw VvE: van technische support tot administratieve ondersteuning. Zo hoeft u maar met één VvE beheerder contact te houden en heeft u meer overzicht over de werkzaamheden.

Extra diensten VvE beheer Rhenen: Verzekeringen en huismeester

Naast de standaardopties vindt u bij ons ook aanvullende diensten. Zo kan de VvE beheerder Rhenen u helpen bij het afsluiten van verzekeringen voor uw VvE en het afhandelen van schadeclaims. Om dit werk uit te mogen oefenen zijn wij geregistreerd bij het AFM. Wij bepalen dan samen met u welke verzekeringen nodig zijn, vragen offertes voor u aan en helpen u bij het melden van schade bij verzekeringsmaatschappijen.

Voor het klein onderhoud, toezicht in het complex en het informeren van leden kunt u een huismeester inhuren. VvE Beheer Rhenen heeft hiervoor meerdere huismeesters in dienst en geeft u hier graag meer informatie over.

VvE beheerder Rhenen: Regiokennis en communicatie

Ontwikkelingen binnen een stad, dorp of regio zijn vaak van invloed op de VvE’s die zich daarbinnen bevinden. Als Utrechtse VvE beheerder Rhenen weten wij wat er in Rhenen en de omgeving speelt en welke veranderingen er op komst zijn. Hierdoor kunnen wij u op tijd adviseren over het beheer en wat deze veranderingen voor u betekenen.

Duidelijke, tijdige en persoonlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Goed contact met de leden zorgt namelijk voor een groter gevoel van betrokkenheid binnen het VvE beheer Rhenen. Daarom krijgt iedere VvE in ons beheer een vast contactpersoon toegewezen. De contactpersoon is het vaste aanspreekpunt binnen een Vereniging van Eigenaars voor alle leden. Hierdoor weten zij altijd aan wie zij vragen kunnen stellen. Daarnaast heeft ieder lid toegang tot een persoonlijk online portaal. Via het portaal kunnen leden documenten inzien, vragen stellen aan de contactpersoon en de voortgang van het onderhoud volgen. Hierdoor is informatie voor iedereen beschikbaar en krijgen leden het gevoel dat ze gehoord worden door VvE beheer Rhenen.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een kennismakingsgesprek.
VvE Beheer Rhenen: maakt beheer makkelijk en overzichtelijk