Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Naarden

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Naarden

VvE beheer Naarden

VvE beheer Naarden is een onafhankelijke, gecertificeerde en AFM-geregistreerde totaalbeheerder voor Naarden en de omgeving. Wij beheren complexen voor bedrijven en particulieren. Dankzij ons totaalpakket, de mogelijkheden voor maatwerk die wij bieden en onze regiokennis van de VvE beheerder Naarden weten Vereniging van Eigenaars ons al twintig jaar te vinden voor passende hulp bij het VvE beheer Naarden.

VvE beheer Naarden: Totaalpakket en vast contactpersoon

Verenigingen van Eigenaars huren vaak veel verschillende professionals in voor het beheer van hun complex. VvE beheer Naarden omvat namelijk een verscheidenheid aan taken die elk om een ander soort specialistische kennis vragen. Iedere VvE beheerder heeft echter niet altijd al die kennis in huis. Daarom nemen VvE’s vaak bij meerdere beheerders diensten af. Dit lijkt op het eerste gezicht effectief en kostenbesparend maar het veroorzaakt op den duur administratieve chaos en hoog oplopende kosten. VvE beheer Naarden biedt leden daarom een totaalpakket aan. Met dit totaalpakket nemen verenigingen alle diensten af die nodig zijn voor het beheer inclusief een vast contactpersoon als VvE beheerder. Hierdoor zijn alle communicatielijnen kort, blijft de administratie overzichtelijk én besparen leden op het beheer. Dankzij onze effectieve werkwijze kunnen wij namelijk een lage prijs garanderen. De contactpersoon zorgt dat leden altijd weten bij wie ze terecht kunnen voor informatie. Hierdoor worden problemen snel opgelost en voelt ieder lid zich betrokken bij het VvE beheer Naarden.

VvE beheerder Naarden: Regiokennis en werkwijze

Iedere regio heeft haar eigen kenmerken die van invloed zijn op de Vereniging van Eigenaars die zich daarbinnen bevinden. Als een stad verandert, veranderen de VvE’s namelijk mee. Daarom weten de experts van VvE beheer Naarden wat er in uw regio speelt. Daardoor kan de VvE beheerder u juist adviseren over de ontwikkelingen rondom uw VvE. Naast het totaalpakket en de contactpersoon bieden wij op andere manieren structuur aan leden. Bijvoorbeeld door het persoonlijke online portaal. Iedere VvE in ons beheer is in het bezit van zo’n portaal. Via het portaal kunnen leden notulen en documenten bekijken, de voortgang van groot onderhoud volgen en vragen stellen aan de contactpersoon. Zo heeft ieder lid toegang tot de informatie over zijn/haar Vereniging van Eigenaars. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor hulp en advies: u staat er nooit alleen voor bij VvE beheer Naarden.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Interesse in onze dienstverlening en wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen een paar werkdagen contact met u op voor een afspraak. VvE Beheer Naarden biedt VvE’s de juiste ondersteuning voor effectief en prettig beheer.