Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Maarssen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Maarssen

VvE beheer Maarssen

VvE beheer Maarssen beheert al twintig jaar complexen in de in de regio als de Utrechtse VvE beheerder. Hiermee staan wij bekend om ons persoonlijke contact, het brede aanbod van diensten en onze regiokennis. Daarbij is de VvE beheerder Maarssen een onafhankelijke SKW-gecertificeerde en AFM-geregistreerde beheerder voor Maarssen en omgeving. Dit doen wij zowel voor bedrijven als particulieren in de regio Utrecht.

VvE beheer Maarssen: breed aanbod aan diensten

VvE beheer Maarssen bevat een breed takenpakket. Onderhoudstaken moeten worden uitgevoerd. Verzekeringen moeten worden vergeleken en afgesloten. Algemene LedenVergaderingen moeten worden georganiseerd. Hier zijn verschillende specialisten voor nodig. Wanneer deze diensten bij verschillende aanbieders worden afgenomen, raakt men het overzicht al snel kwijt. Daarom biedt ons beheer Vereniging van Eigenaren Maarssen een totaalpakket aan. Zo kunnen alle benodigde diensten vanaf één plek afgenomen worden. Zo hebben wij allerlei specialisten in de gelederen om uw VvE-bestuur te ontlasten. Van administratief medewerkers tot bouwkundigen en van verzekeringsadviseurs tot huismeesters. Dit gebeurt vanuit één centraal aanspreekpunt, waardoor leden van de VvE altijd weten waar ze terecht kunnen. Ook het afnemen van een pakket op maat is mogelijk. Hiervoor stelt de VvE beheerder Maarssen een maatwerkpakket op.

VvE beheerder Maarssen: kennis van de regio

Iedere regio is anders. Er wonen andere mensen, heeft andere kenmerken en verandert op andere manieren. Daarom speelt de regio waarbinnen een VvE beheerder opereert een belangrijke rol. VvE beheer Maarssen richt zich volledig op de regio Utrecht en weet dan ook precies wat er speelt in de omgeving en hoe uw Vereniging van Eigenaren daar op kan inspelen. Zo kunnen we uw VvE altijd tijdig en op maat informeren over zaken die spelen in de omgeving.

Bij VvE beheer Maarssen is persoonlijk en warm contact een van onze speerpunten. Daarom voeren wij werkzaamheden uit in overleg met de leden. Ook staan we bij noodgevallen 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Ook hebben wij, om leden meer overzicht te bieden, een online portaal voor iedere VvE in ons beheer. Hier kunnen documenten bekeken worden en kunnen er vragen worden gesteld. Zo zorgen we ervoor dat leden zich gehoord voelen wat de betrokkenheid vergroot.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Interesse in onze dienstverlening en wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen een paar werkdagen contact met u op voor een afspraak. VvE Beheer Maarssen biedt VvE’s de juiste ondersteuning voor effectief en prettig beheer.