Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Houten

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Houten

VvE beheer Houten

VvE Beheer Houten is een onafhankelijke en SKW-gecertificeerde beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. Als Utrechtse organisatie beheren en besturen wij al meer dan twintig jaar complexen, zowel van bedrijven als van particulieren, in Houten en omgeving. Door onze kennis van de regio, ons grote aanbod aan diensten en onze klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons van iedere andere VvE beheerder. Wij van VvE beheer Houten bieden leden namelijk heldere communicatie, structuur en expertise.

Diensten van VvE beheer Houten

Bij het beheer van een Vereniging van Eigenaars zijn veel specialisten betrokken. Denk alleen al aan het financieel beheer, de administratie en het groot onderhoud. Deze werkzaamheden nemen flink wat tijd in beslag. Daarom is het van belang dat al deze experts juist worden aangestuurd en dat leden inzicht hebben in het VvE beheer Houten.

VvE beheer Houten maakt dat mogelijk met het totaalpakket. In het totaalpakket vindt u alle diensten die nu nodig heeft voor het beheer van uw VvE. Deze diensten worden uitgevoerd door professionals die wij volgens onze eigen VvE-opleiding getraind hebben. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden met voldoende kennis uit worden gevoerd door de VvE beheerder Houten. Naast de basisdiensten, bijvoorbeeld het bijhouden van de administratie en het technisch beheer, kunt u bij ons ook extra diensten afnemen.

Zo mogen wij u dankzij onze AFM-registratie adviseren bij het afsluiten van verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaars en het afhandelen van schadeclaims.

VvE beheerder Houten: regiokennis en communicatie

Iedere regio heeft haar eigen kenmerken die van invloed zijn op de plaatsen die zich daarbinnen bevinden, zo ook op Houten. Als lokale VvE beheerder weten wij wat de karakteristieken van Houten zijn en welke ontwikkelingen er in Houten plaats gaan vinden. Hierdoor kunnen wij u juist adviseren over veranderingen rondom uw VvE en hoe u het beste hierop in kunt spelen.

Voor een efficiënt en prettig verloop van het beheer is duidelijke en persoonlijke communicatie nodig. Daarom krijgt iedere VvE in beheer van VvE beheer Houten een vast contactpersoon toegewezen. Bij de contactpersoon kunnen alle leden terecht voor vragen en informatie. In het geval van nood zijn wij 24 uur en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Zo krijgt u bij de VvE beheerder Houten nooit het idee dat u er alleen voor staat.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. VvE Beheer Amersfoort maakt VvE beheer duidelijk en effectief.