Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Hilversum

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Hilversum

VvE beheer Hilversum

VvE beheer Hilversum is een onafhankelijke, SKW-gecertificeerde en AFM-geregistreerde beheerder voor Hilversum en omliggende dorpen en steden. Als Utrechtse VvE beheerder beheren wij al twintig jaar complexen van zowel particulieren als van bedrijven in deze regio. Wij staan bekend om ons brede aanbod aan diensten, onze regiokennis en het duidelijke, persoonlijke contact met de Vereniging van Eigenaars Hilversum.

VvE beheer Hilversum: totaalpakket aan diensten

Voor het beheren van een complex zijn veel verschillende specialisten nodig, want VvE beheer Hilversum omvat een groot takenpakket. Zo moeten er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, verzekeringen worden afgesloten en ledenvergaderingen worden georganiseerd. Om Verenigingen van Eigenaars meer overzicht te bieden over het takenpakket en de communicatie tussen experts biedt VvE beheer Hilversum een totaalpakket aan. Met het totaalpakket kunnen VvE’s alle diensten die zij nodig hebben in één keer afnemen. Voor al deze diensten hebben wij experts in huis die wij tevens zelf opleiden. Zo vindt u bij ons naast bouwkundigen, boekhouders en administratieve medewerkers ook verzekeringsadviseurs en huismeesters. Doordat al het contact met deze specialisten via één vast contactpersoon loopt, weten leden altijd bij wie ze terecht kunnen voor vragen en informatie over het VvE beheer Hilversum. Het afnemen van losse diensten bij ons blijft echter altijd mogelijk: hiervoor stelt de VvE beheerder samen met u een geschikt maatwerkpakket samen.

Regiokennis en werkwijze VvE beheerder Hilversum

Iedere regio heeft andere kenmerken en verandert op een andere manier. Daardoor speelt de regio waarbinnen een Vereniging van Eigenaars Hilversum zich bevindt een belangrijke rol in het VvE beheer. Als Utrechtse VvE Beheerder Hilversum weten wij daarom wat er speelt in Hilversum en haar omgeving. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de ontwikkelingen rondom uw VvE en hoe u het beste hierop in kunt spelen. Persoonlijk en warm contact staat bij VvE beheer Hilversum hoog in het vaandel. Daarom staan wij bij calamiteiten 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Verder voeren wij onze werkzaamheden altijd in overleg met u en andere leden uit. Om leden meer overzicht te bieden, is iedere VvE in ons beheer in het bezit van een eigen online portaal voor het bekijken van document en het stellen van vragen. Hierdoor voelen leden zich betrokken én gehoord bij VvE beheer Hilversum.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Geïnteresseerd in onze aanpak en dienstenaanbod? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een eerste afspraak. VvE Beheer Hilversum biedt leden de handvaten die zij nodig hebben.