Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Driebergen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Driebergen

VvE beheer Driebergen

VvE Beheer Driebergen is een SKW-gecertificeerde, onafhankelijke en regionale VvE beheerder voor Driebergen en omliggende dorpen en steden. Als Utrechtse beheerder van Verenigingen van Eigenaars beheren wij al tientallen jaren complexen van bedrijven en particulieren in de regio. U herkent ons aan de structuur die wij aan leden bieden, onze expertise en veelzijdigheid en de persoonlijke band die wij onderhouden met onze klantenkring. Wij geven leden de ondersteuning die zij nodig hebben met de beste service bij VvE beheer Driebergen.

Totaalpakket van VvE beheer Driebergen

Het beheer van Verenigingen van Eigenaars bestaat uit tientallen verschillende aspecten die elk om een eigen aanpak vragen. Denk bijvoorbeeld aan het financieel en administratief beheer, het technisch onderhoud en de communicatie tussen en met leden. Voor deze taken is vakkennis nodig. Daarom nemen leden vaak diensten af bij een VvE beheerder. Echter heeft niet iedere beheerder een even uitgebreid aanbod. Hierdoor is een Vereniging van Eigenaars soms genoodzaakt om met verschillende beheerders in zee te gaan. Dit zorgt vaak voor een administratieve chaos: alle diensten moeten namelijk uitgekozen en gemonitord worden. VvE beheer Driebergen biedt daarom een totaalpakket aan. Met het totaalpakket neemt u in één keer alle diensten die nodig zijn voor uw VvE af. Voor deze diensten hebben wij ervaren professionals in huis die wij opleiden volgens onze eigen VvE-opleiding. Dankzij het totaalpakket houdt u het overzicht over uw VvE beheer Driebergen waardoor werkzaamheden sneller en effectiever worden uitgevoerd.

Extra opties bij VvE beheer Driebergen

Bij ons vindt u niet alleen basisexperts zoals boekhouders en technici maar ook specialisten voor overige VvE beheer taken. Zo hebben wij ook verzekeringsadviseurs in dienst voor advies over verzekeringen, offertes en schadeclaims. Hiervoor zijn wij AFM-geregistreerd. Het inhuren van een huismeester voor onder andere het klein onderhoud is bij de VvE beheerder Driebergen ook mogelijk.

VvE beheerder Driebergen communicatie

VvE beheer Driebergen vindt het belangrijk dat onze klanten weten waar zij aan toe zijn. Daarom krijgt iedere Vereniging van Eigenaars in ons beheer een vast contactpersoon toegewezen. De contactpersoon is het vaste aanspreekpunt binnen uw VvE voor alle leden. Via de contactpersoon kunnen leden vragen stellen over het beheer. Door de contactpersoon staan wij als VvE beheerder Driebergen dichter bij u als lid en kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen. Verder zijn al onze Verenigingen van Eigenaars in het bezit van een eigen online portaal. Via het portaal kunt u onder andere de voortgang van het groot onderhoud volgen en notulen van ledenvergaderingen bekijken. Met het portaal maken wij informatie inzichtelijk waardoor leden zich meer betrokken voelen bij het beheer. Als VvE beheerder staan wij altijd voor u klaar: bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Hierdoor kan VvE beheer Driebergen direct een expert op pad sturen om het probleem op te lossen.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een eerste afspraak. VvE Beheer Driebergen biedt leden de structuur en de kennis die zij nodig hebben.