Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer De Meern

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer De Meern

VvE Beheer De Meern

VvE Beheer De Meern is een onafhankelijke en SKW-geregistreerde beheerder voor De Meern en haar omgeving. Wij beheren al tientallen jaren bedrijfs- en particulierencomplexen in de regio Utrecht. Als VvE beheerder De Meern onderscheiden wij ons door ons grote aanbod aan diensten, onze kennis van de regio en de warme banden die wij onderhouden met onze Vereniging van Eigenaars. U vindt bij ons precies wat u nodig heeft voor effectief en tijdbesparend VvE beheer.

VvE Beheer De Meern: verscheidenheid aan diensten

Het inhuren van de juiste professionals en het coördineren van deze mensen voor een Vereniging van Eigenaars De Meern neemt veel tijd in beslag. VvE beheer De Meern is namelijk enorm veelzijdig: zo zijn er boekhouders, communicatiemedewerkers, technici, bouwkundigen en administratieve krachten nodig. Om het beheer tijdbesparend en zo overzichtelijk mogelijk te maken, biedt VvE Beheer De Meern een totaalpakket aan. In het totaalpakket vindt u alle diensten die u nodig heeft voor uw beheer. Doordat u alle diensten bij ons afneemt, hoeft u maar met één partij te communiceren. Hierdoor heeft u beter voor ogen hoe uw beheer ervoor staat. Naast de experts voor de standaard diensten vindt u bij ons ook verzekeringsadviseurs en huismeesters voor een compleet VvE beheer. Hiervoor zijn wij AFM-geregistreerd. Al onze medewerkers leiden wij op volgens onze eigen VvE-opleiding. Hierdoor hebben zij genoeg kennis om u verder te kunnen helpen. Door onze verschillende collectiviteitskortingen bespaart u tevens op uw VvE beheer De Meern.

Communicatie en regiokennis van VvE Beheerder De Meern

Duidelijke communicatie is voor Verenigingen van Eigenaars erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een groter gevoel van betrokkenheid bij leden en het voorkomt dat problemen niet snel genoeg worden opgelost. VvE Beheer De Meern wijst daarom iedere Vereniging van Eigenaars een vast contactpersoon toe. Deze contactpersoon is het aanspreekpunt voor alle leden. Zo weten leden altijd aan wie zij vragen kunnen stellen of informatie op kunnen vragen. Bij calamiteiten zijn wij ook buiten de contactpersoon om 24/7 bereikbaar: u staat er nooit alleen voor. Daarnaast krijgt iedere VvE in ons beheer toegang tot een persoonlijk online portaal. Via het portaal kunnen alle leden vragen stellen en documenten bekijken. Als regionale VvE beheerder De Meern staan wij dicht bij onze klanten. Wij weten namelijk wat er in De Meern en omliggende dorpen en steden speelt. Hierdoor kan de VvE beheerder de Meern u op tijd en juist adviseren over veranderingen in De Meern en de invloed hiervan op uw VvE.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar ons team en alle andere onderdelen van onze dienstverlening? Bekijk dan onze dienstenpagina. Gelijk een offerte aanvragen? Dat kan: wij nemen dan binnen een paar werkdagen contact met u op voor een kennismakingsgesprek. VvE Beheer De Meern helpt leden vooruit.