Onze voordelen
SKW en AFM gecertificeerd
Experts met kennis van zaken
Scherpe inkoopvoordelen voor de VvE
Persoonlijk advies

Onze voordelen

VvE Beheer Bunnik

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

Home » VvE Beheer Bunnik

VvE Beheer Bunnik

VvE Beheer Bunnik is een onafhankelijke, gecertificeerde en lokale VvE beheerder voor Bunnik en omstreken. Met onze twintig jaar aan ervaring beheren wij voor een groeiende klantenkring bedrijfs- en particulierencomplexen. Deze VvE beheerder Bunnik zijn werkwijze kenmerkt zich door het totaalaanbod aan diensten, onze regiokennis en het persoonlijke contact met onze leden.

VvE Beheer Bunnik: alle diensten in één pakket

Bij VvE beheer Bunnik zijn een groot aantal experts betrokken. Denk hierbij niet alleen aan boekhouders en de technische dienst maar ook aan bouwkundigen, communicatiemedewerkers en administratieve krachten. De communicatie met en tussen deze mensen moet in goede banen worden geleid. Daarnaast moeten leden snel genoeg antwoord krijgen op hun vragen en het gevoel hebben dat ze betrokken zijn bij de VvE beheerder Bunnik. VvE Beheer Bunnik biedt daarom een totaalpakket aan diensten aan. In het totaalpakket vindt u alle diensten en specialistische kennis die u en de Vereniging van Eigenaars Bunnik nodig heeft. Alle communicatie verloopt via één vast contactpersoon. Zo weet elk lid waar hij of zij naartoe kan voor advies, vragen of informatie. Als Verenigingen van Eigenaars beheerder hebben wij daarnaast nog extra specialisten in dienst. Zo mogen wij u dankzij onze AFM-registratie ook adviseren bij het afsluiten van verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaars en het afhandelen van schadeclaims. Echter blijft maatwerk met losse diensten altijd mogelijk bij deze VvE beheerder Bunnik.

Regiokennis en aanpak van VvE Beheerder Bunnik

Als Utrechtse VvE beheerder Bunnik staan wij dicht bij onze klanten; wij weten wat er in de regio Utrecht speelt. Dit is te zien aan onze kennis van Bunnik en omliggende dorpen en steden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw buurt en van de veranderingen die nog komen gaan. Hierdoor kan de VvE beheerder Bunnik het juiste advies bieden voor uw Vereniging van Eigenaars. Duidelijke en prettige communicatie, zowel voor leden als voor onze experts, staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij er op verschillende manieren voor dat leden altijd weten waar zij aan toe zijn. Bijvoorbeeld met het online portaal: een persoonlijk platform waarop ieder lid documenten in kan zien en de voortgang van onderhoud kan volgen. Bij calamiteiten zijn wij 24 uur en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Zo krijgt u nooit het idee er alleen voor te staan en lost VvE beheer Bunnik problemen snel op.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Vragen over onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij maken dan binnen enkele werkdagen een eerste afspraak met u. VvE Beheer Bunnik helpt leden op weg.